Motorrijles – Rijschooltoekomst

Motorrijles(voorlopig geen motorles!)

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid! Sta nooit meer in de file, of gewoon lekker motorrijden als het zonnetje schijnt en genieten van de mooie natuur.

Ook voor jouw motorrijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. Je wordt op een leuke en leerzame manier begeleid naar jouw rijbewijs, veiligheid staat bij ons centraal: Wij onderscheiden ons van anderen door leerlingen nog meer bewust te maken van het belang van veiligheid, door o.a regelmatig te bespreken wat de veiligste keuze is bij het oplossen van een verkeerstaak.

Ervaar ook hoe leuk motorrijden is. Boek een vrijblijvend proefles die €30,- per uur kost dat wordt afgenomen in een blokuur van 120 minuten.

Aan de hand van de proefles krijg je een indicatie vajn de benodigde aantal rijlessen en wordt voor jou een speciaal lesprogramma gemaakt met plan van aanpak, Daarnaast kun je profiteren van een voordeelpakket, met extra korting op rijlessen en praktijkexamen: Wij vinden dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Aangezien wij onze leerlingen tegemoet willen komen zijn speciale motorkleding en helm gratis te leen gedurende de rijlessen. De rijlessen plannen we zoveel mogelijk in blokuren van 120 minuten (2 lesuren) zodat er voldoende tijd is om goed te oefenen.

Nog geen theorie? Maar wel alvast beginnen:

Indien je in het bezit bent van een autorijbewijs is het toegestaan om motorrijlessen te nemen en het AVB examen bij het CBR af te nemen zonder theoriecertifaat, en anders zul je eerst het theoriecertifaat moeten behalen. Het motorrijbewijs bestaat uit 3 examens:

AVB: Voertuigbeheersing, dit examen bestaat uit 12 oefeningen waarvan je 7 op het examen moet laten zien die de examinator kiest. Op enkele minuten afstand van onze rijschool op het terrein waar je geen last hebt van overige verkeeer is genoeg ruimte om de motor oefeningen veilig te oefenen en te beheersen zodat je in één keer slaagt.

Theorie:

Het theorie-examen voor de motor bestaat uit 50 vragen, waarvan je 44 vragen of meer goed moet beantwoorden om te slagen. Via onze online webshop kun je snel en eenvoudig een online product bestellen.

AVD: Verkeersdeelname dit examen duurt in totaal 55 minuten en bestaat uit: kennismaking met examinator, een examenrit en een eindgesprek.

Ben je voor dit examen geslaagd dan mag je, jouw rijbewijs binnen een week ophalen bij het stadsdeel. Veel geslaagden gingen jou voor.

Rijschool De Toekomst een geslaagde keuze!

Contactformulier

Stuur een bericht of meld je hier aan voor een intakeles.

 06 24984174

1449362808_facebook_circle_color     logo2todrive-1-_sv87p55l          cbr-logo-1AEED3E4C0-seeklogo.com