Autorijles – Rijschooltoekomst

Autorijles


Boek een vrijblijvend proefles en ervaar hoe leuk en leerzaam het is om bij ons jouw rijlessen te volgen. Aan de hand van de proefles krijg je van de instructeur een indicatie van de benodigde aantal rijlessen en wordt voor jou een speciaal lesprogramma gemaakt met plan van aanpak voor het behalen van jouw rijbewijs. Daarnaast kun je profiteren van een voordeelpakket met extra korting op de rijlessen. “Wij vinden dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.”

De rijlessen plannen we zoveel mogelijk in 90 minuten per keer zodat er voldoende tijd is om te oefenen, en leer je beter en sneller! je bepaalt in overleg met jouw instructeur wanneer en hoe vaak de lessen worden gegeven. Alle pakketten kunnen als spoedcursus genomen worden zonder extra kosten. Tevens beschikken wij over het certificaat faalangst-instructeur, heb je angst, ben je niet zelfverzekerd in het verkeer, of wil je een opfriscursus volgen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Als je bij ons komt lessen wordt er een leerlinginstructiekaart voor jou aangemaakt waarop de voortgang wordt bijgehouden en weet jij tijdens de opleiding precies waar je aan toe bent. Je leert stapsgewijs en op een eenvoudige manier autorijden, in de auto hangt een ontspannen sfeer en heb je alle ruimte om fouten te mogen maken

Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste regelgeving zodat jij tijdens het examen niet voor verassingen komt te staan, Onze rijschool is direct aangesloten op het CBR reserveringssysteem, dit maakt het mogelijk om jouw praktijkexamen tijdig en in overleg met jou in te plannen.

Contactformulier

Stuur een bericht of meld je hier aan voor een intakeles.

 06 24984174

1449362808_facebook_circle_color     logo2todrive-1-_sv87p55l          cbr-logo-1AEED3E4C0-seeklogo.com